Zondig veel talent in de ‘Kelders van Lucifer’ tijdens opendeuravond KA Geraardsbergen

11-04-2016 11:46

Op vrijdag 15 april houdt het KA Geraardsbergen zijn opendeuravond. Naast indrukwekkende eindwerken, openklasmomenten en demonstraties organiseert de werkgroep ‘Cultuur op School’ een interactieve en  pikzwarte ‘tocht doorheen de zondige KA-talenten’ in de kelders van de school.
 

Dankzij de steun van cultuurkuur.be, CANON cultuurcel en de Vlaamse overheid heeft de werkgroep samen met een grote groep van uiterst gemotiveerde leerlingen een angstaanjagend project gecreëerd die kunstvormen als dans, muziek, toneel, graffiti, film, tentoonstelling en interactieve installaties met elkaar op een beklemmende manier doet samensmelten in de sfeer van een verduisterde ondergrondse KA-bergruimte.
 

De bezoekers bezoeken in kleine groepjes de ‘Kelders van Lucifer’ en worden in een emotioneel labyrinth van hoofdzonden gekatapulteerd. Bij het betreden van iedere nieuwe ruimte wordt een nieuwe hoofdzonde en kunstvorm geactiveerd. Bent u klaar om te bibberen, huiveren en voornamelijk genieten? Durft u het aan om onze ‘Kelders van Lucifer’ te trotseren? Afspraak op vrijdag 15 april vanaf 17.00uur op het KA Geraardsbergen. Satanische groeten van Lucifer, Mefisto, Beëlzebub of zoals de meesten mij kennen: de duivel.