Win mooie prijzen met actie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’

07-05-2015 10:45

 

Met deze campagne wil het stadsbestuur inwoners aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen bij handelszaken in Geraardsbergen. Zo draagt de campagne op diverse domeinen bij aan de leefbaarheid van onze stad.

Doe tot 30 mei 2015 met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in Geraardsbergen, en maak elke dag kans op mooie prijzen. Je krijgt van de handelaar een Belgerinkel-sticker met een code. Na registratie van deze code via www.belgerinkel.be maak je kans op een prijs. Kan je niet via internet registreren, kleef de stickers dan op een spaarkaart en deponeer deze in de spaardozen (o.a. Administratief Centrum, Bibliotheek, Toeristisch infokantoor De Permanensje). Deze inwoners maken dan kans op de prijzenpot exclusief voorbehouden voor de inwoners van Geraardsbergen.
Prijzen: damesfiets Minerva, fietstassen, beschermhoezen voor rugzakken, handtassen, cadeaubonnen en een geschenkpakket. Om te weten bij welke 41 handelaars je terecht kan, surf je naar www.belgerinkel.be/geraardsbergen

 

Meer info: Dienst Economische zaken, 054 43 44 88, economische.zaken@geraardsbergen.be