Wie wordt Prins Carnaval Brakel 2015

28-08-2014 10:34

 

Is dat Tom Stevens of Kevin Grossard ?
De ene is 36 jaar jong, papa van 4, de andere telt 25 lentes, en is nog vrijgezel.
Meer details onthul ik in een later individueel voorstellingings-artikel per kandidaat …

editie 2014

‘t Is goed terug te blikken naar de editie van dit jaar, om er uit te leren voor volgend jaar. Bartel Seghers, voorzitter :

“We hadden nooit verwacht zo veel volk te mogen begroeten bij een eerste editie van de carnavalsstoet in Brakel. En dan spreek ik niet alleen over de overweldigende publieke belangstelling, maar ook over het grote aantal deelnemende wagens. Met 24 wagens was het immers onmiddellijk één van de grootste uit de streek. 

Wat ons ook verheugde, was dat er ook 7 wagens uit onze eigen gemeente hun opwachting maakten !”

veranderingen voor de editie van volgend jaar

“De prijzenpot wordt, om te beginnen, groter. Daarvoor hopen we ook enkele grotere sponsoren aan te trekken. Die op hun beurt mogen rekenen op welomlijnde voordelen, waarbij een lees-sponsorkrantje een goede maand voor de stoet. Deze stoet zal nog maar één keer over het Marktplein trekken. De stilstaande dans wordt ook maar enkel daar uitgevoerd, wat er voor zal zorgen dat de toeschouwers meer naar dit centrale punt zullen afzakken.”

“De vier categorieën, waarop groepen beoordeeld worden, blijven onveranderd. Zo worden er rangschikkingen opgemaakt voor de beste Brakelse wagen, de kleine, middelgrote en grote wagens. 7 Brakelse wagens was immers een onverhoopt sterk begin, maar er is ruimte voor nog meer deelnemers van bij ons”, besluiten de voorzitter en Kim De Staercke.

meer nieuws

Over het door de kandidaten af te leggen parcours tot 6 december, datum van de Prinsverkiezing, leest u binnenkort veel meer op ‘t Brakelt.

 

Bron : www.tbrakelt.be