Voetbaltempel Olsa Brakel overtreft stoutste verwachtingen

19-07-2015 10:15

Nu ben ik zeker geen genie als het neerkomt op het lezen van plannen. En nog minder in het visualiseren er van. Wat ik, net als de vele andere aanwezigen te zien kreeg, kan ons alleen maar heel tevreden èn trots stemmen.

Onze voetbaltrots beschikte al over twee kunstgrasvelden die velen ons benijden. Komt nog bij dat het Olsa ook sportief voor de wind gaat. Het voorbije jaar was immers een grand cru-jaar. Met het mirakel van Brakel, de uitschakeling van Westerlo in de Belgische beker, op kop. Dat we later onverdiend uit de beker gegooid werden door het grote KV Mechelen, zal de Olsa-fan zich ook nog wel herinneren.

Het ongelooflijke bekerseizoen werd afgesloten op een erg verdienstelijke vierde plaats in de competitie. Veel beter dan iemand had durven vermoeden rond nieuwjaar.

de nieuwe infrastructuur

 

Dankzij de inspanningen van velen, op financieel gebied en met miljoenen zweetdruppels van onevenaarbare vrijwilligers, verrees een voetbaltempel die zijn gelijke niet kent. Ik kom later nog graag op de details terug, maar laat intussen de foto’s al voor zich spreken !

Bron : www.tbrakelt.be