Wij waren aanwezig op het vorige repaircafé, en kunnen getuigen dat het de moeite loont ... zeker wanneer je iets wil laten herstellen !

Op zaterdag 7 februari van 11 tot 17 uur gaat het tweede repaircafé door.
Breng kapotte kleding, fietsen en klein elektro mee (en eventuele vervangstukken zoals ritsen en nieuwe tandwielen; onze voorraad is beperkt en misschien net niet wat je zoekt). We repareren samen, onder supervisie van een aantal 'experts', bij een (bio) hapje en drankje, in het gezellige en inspirerende Boskanter atelier.

de gratis consumptie kan je verdienen

Houd er rekening mee dat de parkeerplaatsen beperkt zijn. Eenmaal volzet, dan kan je parkeren op de leinstraat (eventueel je spullen eerst komen droppen) en te voet tot hier komen. Bovendien, wie te voet komt, met de fiets of met het openbaar vervoer, die krijgt een gratis consumptie. 

medewerking gevraagd

We kunnen hulp gebruiken in de bar (zelfs voor een paar uur), om alles 's ochtends klaar te zetten, kindjes een leuke dag te bezorgen, mensen wegwijs te maken (onthaal) of muziek te voorzien.
Warme oproep voor taarten en gebakjes.
Ook welkom als je niets wil (laten) herstellen of enkel de reparateurs wil bijstaan.

Vragen, suggesties of zin om mee te doen? repaircafebrakel@gmail.com

Organisatie

Boskanter en Vormingplus Vlaa mse Ardennen-Dender, in samenwerking met de gemeente Brakel, Handy Home Brakel, Estalco en fietshandel Rudy Brusselman.

Bron : www.tbrakelt.be