Tom Stevens, kandidaat prins carnaval Brakel 2015

01-09-2014 10:50

 

Brakel maakt zich op voor de allereerste prinsenverkiezing, die zal doorgaan op 6 december in de polyvalente zaal van onze sporthal De Rijdt. En wat zou een verkiezing zijn zonder kandidaten ? Op sinterklaas zullen Tom en Kevin het tegen elkaar d opnemen …

Maar tot die tijd zijn ze uiteraard ook heel wat van plan, waarvan u op uw Brakelse goed-nieuws-site op de hoogte zult gehouden worden. Vandaag start ik met de oudste van het duo kandidaten … wie is Tom Stevens ?

Tom

Tom zag het levenslicht in april 1978 en is dus 36 jaren jong. Met de hulp van de in Brakel en omstreken gekende Cindy De Tandt voedt hij hun vier kindjes op. Wonen doen ze in het prachtige Elst, in de nieuwe wijk waar ooit het voetbalplein gelegen was. Als schrijnwerker kan Tom uiteraard ook aardig met z’n handen werken. Vaardigheid die van pas zou kunnen komen tijdens de verkiezingsstrijd.

Waarom je kandidatuurstelling, Tom ?

“Al van kindsbeen af ben ik gefascineerd door carnaval,” zegt Tom. “Als kind was ik lid van diverse Hundelgemse carnavalsgroepen. Ik nam destijds ook twee maal deel aan de verkiezing van prins carnaval in Zottegem, en won ook beide keren. Die goesting is heel mijn leven onverminderd gebleven. Daarom stel ik me heel enthousiast kandidaat voor de titel van prins carnaval Brakel 2015. Ik kan daarbij onder meer rekenen op de steun van het in Zwalm overbekende team Ysebaert.”

 

Bron : www.tbrakelt.be