Tiroleravond van Curieus Brakel, méér dan alleen maar plezier

24-11-2014 10:28

 

Afgeladen vol zat feestcomplex Europa in Parike dan wel niet, de opkomst was zeker een meevaller voor een eerste organisatie. Ik kan dan ook iedereen aanraden om bij een eventuele volgende editie wel van de partij te zijn … het loonde zeker de moeite !

met Alpenfever had Curieus Brakel dan ook voor dolle ambiance gezorgd !

Alpenfever ?!

“AlpenFever, zo klinkt de bandnaam van deze twee volbloed muzikanten, Bart en Peter. Sedert einde 2007 zijn deze twee belgische broers succesvol onderweg in de wereld van de ‘Volkstümliche Musik’. Reeds op zeer jonge leeftijd verloren zij hun hart aan de ‘Tiroler Volksmusik’ en in het bijzonder aan de muziek uit het Zillertal.” (van op de website)

Freedom for kids

een goed doel naar het hart van iedereen :

“Een team met het hart op de juiste plaats dat zich inzet  voor kinderen die misbruikt en mishandeld worden in welk opzicht dan ook …

Zij willen deze kinderen steunen. helpen en begeleiden naar een beter en aangenamer leven. Zo leren ze zich weerbaarder op te stellen zodat zij beter en sterker in de maatschappij komen te staan.” (zie ook de facebookgroep)

Curieus Brakel

Curieus Brakel is een bende “jonge” geëngageerde mensen die de verzuring in onze maatschappij willen tegengaan. Dat willen ze doen door leuke, inspirerende en “curieuze” activiteiten te organiseren om mensen samen te brengen. Ze streven ernaar om met die activiteiten of dankzij die activiteiten mensen te helpen, plezier te laten beleven, te informeren, enz. (zie ook de facebookpagina)

 

Bron : www.tbrakelt.be