Theatervoorstelling van het palliatief support team van het ASZ: “En…? Alles Goed?” “Maar wat rijmt er nu op ‘Kanker’?”

14-01-2015 11:07

 

Het palliatief support team van het ASZ Geraardsbergen stelt voor: “En…? Alles Goed?” “Maar wat rijmt er nu op ‘Kanker’?”

De theatervoorstelling die je door mekaar schudt, met de voeten op de grond zet, maar ook heerlijk meeneemt in een humoristisch verhaal van ‘moed en liefde’!

De voorstelling is een rollercoaster van emoties! Fried Ringoot vertelt over de laatste zes jaar van zijn leven sinds hij het verdict hoorde. Hij brengt de voorstelling vanuit zijn rolstoel, boordevol humor, pakkend, herkenbaar, confronterend, zalig muzikaal, soms heerlijk absurd, aangrijpend en teder. En toch steeds met de beide voeten pal in de realiteit durven kijken naar het leven zoals het écht is met een ongelofelijke authenticiteit! Iemand noemde het treffend ‘stand-up philosophy ’! Wij noemen het ‘Sitting standup rollercoaster’.

Tijdens de voorstelling wordt Fried begeleid door zijn vaste pianist Toon Baert. Regie is in handen van Hugo Vanden Bremt. Bij elke voorstelling slaagt Fried er in om zijn typische positieve uitstraling naar de mensen over te brengen. Of hoe verklaar je anders de steeds wederkerende staande ovatie. Of zoals Fried zegt: “deze voorstelling kom je niet zien.. je komt ze ‘beleven!’

 Deze voorstelling, ten voordele van de palliatieve werking in het ziekenhuis, vindt plaats in het Arjaan, Zonnebloemstraat 5 in Geraardsbergen op donderdag 5 februari 2015 te 20u. Kaarten aan 14€ zijn te verkrijgen op het directiesecretariaat van het ziekenhuis (054/432203).

 

Bron : 9500news