Concertband Cecilia en Wings Of Memory brengen Swinging Years of World War II

05-11-2015 10:42

 

Zin om op zaterdag 28 november te swingen? Concertband Cecilia Geraardsbergen brengt samen met Wings of Memory een ode aan de muzikale oorlogsjaren. Dit concert werd voorbereid voor de Memorial 70 jaar Halifax en Lancaster die op 10 mei 2014 plaatsvond op de markt in Geraardsbergen. Door het typisch Belgische regenweer die dag, werd besloten om het concert uit te stellen naar een latere datum. 

"Vandaag zijn wij verheugd dit programma alsnog aan jullie te kunnen voorstellen, dit in een concertzaal met multimediale ondersteuning", aldus Catherine Godfroid van CCG. "Voor deze gelegenheid nodigen we Dean, Julie Barbé en Jonas Veirman uit als gastzangers. Ze verwennen jullie met swingende hits van o.a. Glenn Miller, Benny Goodman en Duke Ellington.

Wees gerust, blijven stilzitten wordt moeilijk, dansen is toegestaan!"

 

De sfeer van de 40-ties wordt op zaterdag 28 november om 20u in JC De Spiraal, Zakkaai 29 in Geraardsbergen,  terug tot leven gebracht. Men is welkom vanaf 19u30 met 'a touch of the 40-ties', dit met een gratis drankje!

 

Tickets zijn verkrijgbaar bij de leden van Concertband Cecilia Geraardsbergen en Wings of Memory, in de Eendracht (Markt, Geraardsbergen), in de Komlamour (Vrijheid 60, Ophasselt) en via tickets@ceciliageraardsbergen.be

Meer informatie op www.ceciliageraardsbergen.be.