Succes eerste starterscafé resulteert in tweede editie!

27-05-2015 17:16

 

Het eerste starterscafé van donderdag 2 april 2015 had naast onze ervaren ondernemers een opkomst van zeven starters in Geraardsbergen. Dit waren mensen die reeds gestart zijn met een onderneming of mensen die eraan denken te starten met een onderneming. Deze opkomst is zeker een succes te noemen. Allen hebben de avond positief geëvalueerd en kijken uit naar de tweede editie.

 

Het eerste starterscafé werd ingezet met de getuigenis van een zaakvoerder die niet zo lang geleden als zelfstandige is begonnen in Geraardsbergen. Na een lange carrière als werknemer had hij toch de stap gezet om zelfstandig te beginnen. Deze ervaringsuitwisseling met de andere aanwezigen was uiterst boeiend en herkenbaar voor velen rond de tafel. Knelpunten, adders onder het gras en opportuniteiten voor starters kwamen uitgebreid aan bod.

 

Na het succes van deze  eerste editie kijken we al uit naar het volgende starterscafé van 18 juni 2015.  Heb je het eerste gemist? Geen probleem! Kom gerust even luisteren of een kijkje nemen op het tweede starterscafé.  Je netwerk verder uitbouwen, informatie verzamelen en vragen stellen aan onze expert ondernemers komen aanbod. We verwachten jou om 20u in de raadzaal van het stadhuis op de Markt om je ondernemerstalent verder aan te wakkeren! Tot dan!

 

Inschrijven kan telefonisch op het nummer 054 43 20 24 of via een e-mail naar economische.zaken@geraardsbergen.be