Stripfestival Geraardsbergen

18-03-2016 11:05

Op 20 maart organiseert het cultuurcentrum De Abdij in samenwerking met de Geraardsbergse stripvrienden voor de vijfde keer een stripfestival in Geraardsbergen in JC De Spiraal aan de Zakkaai te Geraardsbergen.

De bezoeker kan er doorlopend terecht om er te snuisteren tussen de albums aan één van de standen of voor signeersessies van niet minder dan 41 striptekenaars! Onder meer: Michel Pierret,Christophe Simon,Hermann,Pierre Boshmans,Olivier Paques, Ingrid De Vuyst,Andre Osi,Eric Demarbaix, Benoit Gosselin Tibo,De Marck,Ivan Bulté, Steven Van Bael, Wouter Van Gyseghem,Bart Pletinckx, Matthias Cruyssaert, Peter Brutin, Pascal Schokaert,Francis Carin,Bruno Di Sano,Barly Baruti,Willy Harold Williamson,Ersel,Youri Jigounov,Enrico Sallustio,Yan Gevuld,Vincent Henin,Christian Verhaeghe,Luc Poets,Sandro Cocco en Thomas Du Caju zullen van de partij zijn.

Tevens mogen we dit jaar volgende tekenaars uit het buitenland verwelkomen: Andreï Arinouchkine uit Rusland, Pascal Piatti , Chanouga ,Vincent, Didier Mada en Lechuga uit Frankrijk en Jaime Calderon uit Spanje. Dit jaar is er ook een “Mystery” auteur…..

Tevens wordt er een expo tentoon gesteld rond Ersel. De kinderen kunnen de ganse dag gegrimeerd worden door Jimmy Steen. Door de Bib wordt er een Workshop Striptekenen ingericht in samenwerking met Tibo.

Een ticketje voor dit stripfestival kost 3 euro, kinderen –12 jaar is gratis.

Het stripfestival is open van 10 tot 18 uur.

Bron : 9500news