Stenzel & Kivits feat. Concertband Cecilia Geraardsbergen

27-05-2015 10:20

 

Op zaterdagavond 13 juni gaat in het Arjaantheater het licht op het podium even uit. Voor de afsluiter van een mooi en bewogen seizoen 2014-2015 klopte CC De Abdij aan bij Concertband Cecilia Geraardsbergen. Die avond zal de concertband, speciaal voor de gelegenheid, in zee gaan met het internationale duo Stenzel & Kivits.

Stenzel & Kivits brengen een originele mengeling van muzikale kwaliteiten en visuele humor. Met hun nieuwste show "The Perfect Combination" zullen deze twee virtuozen samen met de Concertband Cecilia op zaterdag 13 juni om 20 uur optreden. Deze combinatie staat garant voor een avond vol afwisseling tussen de concertband, het duo en gezamenlijke nummers. De concertband, o.l.v. Vincent Alpaerts, zal uitpakken met een gevarieerd programma met leuke arrangementen.

Stenzel & Kivits feat. Concertband Cecilia Geraardsbergen wordt een unieke combinatie van klassieke operanummers, humor, theater, muzikale hoogstandjes en improvisatie. De omhooggevallen tenor laat zich begeleiden door zijn ietwat stuntelige, maar hooggeschoolde pianist. De verhoudingen tussen de twee muzikale persoonlijkheden veranderen echter regelmatig tijdens de show. Niets staat vast, zeker de vleugel niet!

Voor info & tickets : www.ceciliageraardsbergen.be  of CC De Abdij – Abdijstraat 10, 9500 Geraardsbergen – 054 43 72 61 –ccdeabdij@geraardsbergen.be – www.de-abdij.be