Spectaculaire Happening @ De Sierk

06-05-2015 16:02

De Sierk zag vorig jaar het levenslicht, reden te meer om aan de wereld te tonen wat ze het vorige werkjaar allemaal hebben uitgespookt.

Daarom hebben de vrijwillige leden van De Sierk een Happening georganiseerd. Dit onder de slagzin<<create new things>>. Creatieve zielen kunnen duidelijk hun ei kwijt in De Sierk, dat was overduidelijk tijdens deze Happening.

Onder het luik DIY (‘Do It Yourself’) kon je zelf muziek maken, er was kans je te ontplooien tot een wareJackson Pollock in de actionpaintingroom, de graffitilovers onder ons mochten pieces plaatsen naar harte lust,…

Maar er was meer. Lokale startende ondernemers met een creatieve hoek af kregen ruimte om te exposeren. Viki Pevenage (Open Eye Photography) toonde haar eerste foto’s en grafisch designer Maxime Vanden Hoeke (Mad Maxime) leerde onze jongeren tekenen.

Terwijl ons zintuig ‘het oog’ verwend werd, kwamen onze oren ook aan hun trekken door de beats van lokale DJ’s (DC Bell, DSD, K-Beatz, Latidude en Rephlex) en progressive rock ‘n roll van de band Kendra.

Wie een klein hongertje voelde opkomen door allemaal dat creatief gedoe, kon genieten van delicieuze hamburgers verzorgd door Tequilla.

Als klap op de vuurpijl was er een workshop vuurspuwen! Deze was een gigantisch succes! Spectaculaire vlammen brachten de avondschemer op een hoger niveau. Sfeer alom!

Bron : www.tbrakelt.be