sp.a Geraardsbergen organiseert opnieuw gezamelijke aankoop stookolie

04-09-2015 10:23

 

sp.a Geraardsbergen organiseert voor de 16de keer een gezamenlijke aankoop van stookolie. U kan zich tot en met 12 oktober inschrijven voor deze ‘samenaankoop’. “Inschrijven is een kleine moeite, maar het maakt een groot verschil”, meent voorzitter Emma Van der Maelen. “Voor een bestelling van 500 liter kon je in het verleden rekenen op een korting van zo’n 60 euro, voor 1000 liter gaat dat gemiddeld naar 120 euro en bij meer dan 2000 liter tot maar liefst 185 euro korting. Vorige editie schreven 250 gezinnen zich in, nu hopen we natuurlijk weer op iets meer.” De interesse groeit gestaag, geeft Van der Maelen aan. “We zien dat de mond-tot-mond reclame haar werk doet. Steeds meer Geraardsbergse gezinnen nemen deel omdat ze van hun buren of kennissen het kortingsbedrag te horen krijgen. Meer inschrijvingen is trouwens in ieders voordeel, want: hoe meer deelnemers, hoe lager de factuur. Iedereen is uiteraard welkom.” Eens de inschrijvingen zijn afgerond, start een soort gesloten veiling bij afslag onder de leveranciers. “sp.a Geraardsbergen bundelt al de bestellingen en komt zo tot een aanzienlijke hoeveelheid te bestellen stookolie. Die bestelling binnenhalen is zeer interessant voor elke leverancier en dus gaan alle kandidaten tot het uiterste. De leverancier die, in gesloten omslag, de laagste prijs aanbiedt, wint het pleit. Hij neemt vervolgens telefonisch contact op met de deelnemers en maakt een afspraak voor de levering”, besluit Van der Maelen.

Interesse?

Inschrijven kan vanaf nu tot en met 12 oktober 2015:

·         Telefonisch op weekdagen elke voormiddag van 9 tot 12 uur bereikbaar op 054.41.02.03

·         per mail  op samenaankoopgeraardsbergen@skynet.be

·         per brief op postadres: Dirk Van der Maelen, Guilleminlaan 35, 9500 Geraardsbergen

 ! Gelieve steeds bij elke bestelling de naam, adres, telefoon- of gsmnummer en het aantal liter dat u wenst te bestellen, te vermelden.

U ontvangt binnen de week een bevestiging van uw bestelling met een referentienr. Uw bestelling is pas compleet nadat u de bevestigingsmail met uw referentienummer ontvangen heeft.

Nog vragen?

Voor meer informatie kan U steeds bij Emma Van der Maelen terecht op 0473/347830 of op emma.vandermaelen@telenet.be.

Of bent u van harte welkom op onze informatieavond rond de gezamenlijke aankopen. Iedereen is welkom op de informatieavond op vrijdag 9 oktober 2015 om 20 u00 in zaal gROOD verzet, markt 15 te Geraardsbergen. U krijgt meer informatie over de samenaankoop van stookolie, elektriciteit en/of gas, (dak)isolatie en brandhout.