SHM bouwt sociale woningen in Goeferdinge

17-02-2014 16:56

De Sociale huisvestingsmaatschappij Denderstreek uit Aalst is klaar met de bouw van 12 koopwoningen in de wijk Overpoort te Goeferdinge, dit als eerste fase in een totaal project van 36 koopwoningen.

Van deze twaalf woningen zijn er tien met drie en twee met vier slaapkamers.

Alle woningen hebben een eigen garage in de woning en voldoende bergruimten.

Uit ervaring weten wij dat onze kandidaat-kopers sommige zaken zelf willen kiezen, en die mogelijkheid wordt dan ook volop gelaten. De koper kan, na aankoop van de woning en ontvangst van de sleutels, zelf zijn vloer, keuken, binnendeuren en wandbetegeling in de natte ruimten, kiezen en (laten) uitvoeren.

De door de SHM gebouwde woningen voldoen aan de strengste eisen qua isolatie en verluchting, en overtreffen daardoor vaak veel nieuwbouwwoningen die op de private markt gerealiseerd worden tegen hogere prijzen. Daarnaast geniet een koper van een sociale woning ook nog van een laag BTW-tarief, een goedkope lening en lage aktekosten.

Bent U geïnteresseerd in dit verhaal, dan bent u zeker welkom op de informatievergadering die doorgang vindt in de parochiezaal ‘SINT BAVO’, Schoolstraat 66 te Goeferdinge op dinsdag 25 februari 2014, aanvang om 19.30 u stipt.

SHM Denderstreek, Verastenstraat 1 te 9300 Aalst

Uw contactpersonen aldaar :

  • Voor inschrijving in het kandidatenregister : Paul Verleysen
  • Voor technische vragen : Tom Van Den Berghe

Telefoon : 053/ 77 15 18.