Roadbook TOERISMEmanagement … Eric Van Cauwenberge

07-11-2014 10:35

 

In zijn voorwoord schetst minister van toerisme, Ben Weyts, het niet te onderschatten belang van toerisme voor ons land. Waarbij hij ook aangeeft, dat er nog veel ruimte is voor groei. Roadbook TOERIMSEmanagement, van Brakels auteur Eric Van Cauwenberge, gaat gedetailleerd in op veel meer aspecten van toerisme, dan ik voor mogelijk achtte.

Dat werd alle geïnteresseerde aanwezigen duidelijk tijdens de workshop, volgend op de algemene inleiding op de trefdag toerisme te Oostende. Aan de hand van een boeiende presentatie bracht Eric een overzicht van wat de mensen uit het vak mogen verwachten, wanneer ze het 500 bladzijden tellende boek doornemen. De grappige anekdotes, vanuit Erics ervaring, vrolijkten de namiddag op, waardoor we met z’n allen nog meer uitkijken naar de inhoud van dit lijvige boek.

Roadbook Event Management

Het hoeft niemand te verwonderen dat dit boek er kwam. Vier jaar geleden verscheen immers al het Roadbook Event Management. Eric Van Cauwenberge, de auteur, is ook al vele jaren voorzitter van VVV Toerisme Brakel en actief in Toerisme Vlaamse Ardennen. Wie is er beter geplaatst dan onze dorpsgenoot om met kennis van zaken en veel enthousiasme een boek te schrijven over de passie van velen … vakantie ?

 

Bron : www.tbrakelt.be