Padstappers Geraardsbergen hielden succesvol ledenfeest

25-02-2016 11:08

In het parochiaal centrum in Overboelare vond het ledenfeest van de wandelvereniging ‘De Padstappers” plaats. Het werd een gezellig samenzijn met heerlijk diner en dansgelegenheid achteraf.

De club telt 771 leden en is daarmee de op één na grootste van België. De actiefsten onder hen werden dan ook in de bloemetjes gezet. André Henoit mocht het meeste aantal kilometers op zijn palmares schrijven. Op plaats nummer twee eindigde Erwin De Nil gevolgd door Willy De Prez. Bij de dames was het Marie- Claire Molderez die het meeste aantal kilometers stapte gevolgd door Jenny Vandenbossche en Christine Terrase.

In de jeugdcategorie werden ook de actiefste stappers in de bloemetjes gezet. Hier kregen de 10 beste wandelaartjes een rugzak cadeau. De top drie in deze categorie werd: Fauke De Witte gevolgd door Juleen De Geyter en Milhan Brouwier.

De aantrekkingskracht van De Padstappers is het sociale in de club. Ze organiseren groepswandelingen, busreizen en maken van elke wandeling die ze zelf organiseren een “wandelbelevenis”. De vereninging is dan ook niet zomaar een gewone club, het is een heuse wandelfamilie.

Bron : 9500news