Opgemerkt bezoek in Hotel-Restaurant Molenwiek te Parike

14-01-2015 10:53

 

Het mooie, welbekende hotel van Carla en Roland mocht zich verheugen in het bezoek van “Logeren in Vlaanderen Vakantieland“, vertegenwoordigd door directeur Saskia Van Laere en vijf medewerkers.

Logeren in Vlaanderen Vakantieland ?

Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking met een dubbele doelstelling:

  • ledenorganisatie voor uitbaters kleinschalig logies
  • marketingorganisatie voor vergund logies in Vlaanderen

En dan gaat het in Vlaanderen over niet minder dan 700 logies die aangesloten zijn bij de vzw.

Mevrouw Van Laere : “Om de twee jaar bezoeken we in Oost- en West-Vlaanderen een zestal logies in verschillende categorieën.”

Hotel Molenwiek

Uitbaatster Carla had een mooie wandeling gepland vanuit haar mooie etablissement. Jammer genoeg besloten de weergoden er, zoals u zelf hebt kunnen ervaren, anders over. Er was gelukkig even een droog moment om een foto te nemen op de trappen.

De gasten konden zich verwarmen in het gezellige restaurant van Molenwiek, terwijl ze genoten van een heerlijke maaltijd, met de typische specialiteit van chef Roland, het Brakelhoen.

Benieuwd ?

Logeren in Vlaanderen Vakantieland vindt u op deze SITE met bijhorende facebookpagina. Het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2015‘ staat weer boordevol nieuwe tips om je te laten verwennen aan de kust, op het platteland of in de stad. Je kan het vinden bij Toerisme Brakel of het online bestellen via de vermelde site !

 

Bron : www.tbrakelt.be