Op naar 10 jaar jeugdhuis Ressort

20-10-2015 10:46

 

 

“Fantastisch!”, roepen ze allen in koor. Een nieuw werkjaar, geweldige activiteiten op het programma, een nieuwe voorzitter en beroepskracht. Het 10de werkjaar van jeugdhuis De Ressort kan écht van start gaan, tijd voor een groepsfoto.

Het jeugdhuis dat je kan vinden aan het water, aan de brandweer, aan JC De Spiraal (ja daar zo, zegt men al eens) is een plek voor en door jongeren. Zo’n 15-tal jongeren zijn dagelijks in de weer voor de organisatie. Ook beroepskracht Nele Macharis en de sedert het voorbije weekend verkozen voorzitter Jitse Ringoet zijn er helemaal klaar voor. Een bende van bijna 100 vrijwilligers zorgt ervoor dat we zo’n fantastische plek zijn voor jongeren. In een jeugdhuis ontmoet je dus andere jongeren in een open sfeer: je kan er babbelen, iets drinken, kickeren, poolen, en zoveel meer. Als je meer betrokken wil zijn, kan je je aansluiten bij de kern, een tapploeg, werkgroep podiumkern of partygames,  de redactie, after-school-werking, middagploeg, PR, … Kortom, er valt héél wat te beleven binnen en buiten onze Ressort muren. Wij zijn dan ook zéér fier op alle onze medewerkers die er iedere keer staan. Het wordt een zeer leuk en vooral druk werkjaar, zo hebben we Metaaldetector, dat ieder jaar groter en groter wordt, en onze buitenlandse reis naar Hongarije. Hoogtepunt van het jaar: 10 jaar JH De Ressort. De voorbereidingen zijn alvast van start gegaan, want het zal knallen, een weekend lang feest!

Ook niet te vergeten: SKAramouche (Ska –en Reggea festival door JH De Ressort) komt in 2016 terug met fantastische namen en fijne randanimatie.

Het jeugdhuis is iedere vrijdag- en zaterdagavond open van 20u-02u en vrijdag na school van 15u45-17u45. 

Blijf zeker op de hoogte van fijne weetjes, gebeurtenissen en activiteiten via onze pagina www.facebook.com/deressort of onze website deressort.com.

 

Bron : 9500news