OKRA Nederbrakel is erg goed bezig

25-03-2014 09:38

De grote diversiteit van activiteiten in trefpunt OKRA Nederbrakel maakt ons tot een vereniging in volle bloei.

Senioren vanaf 55 jaar brengen we maandelijks samen naar een gratis koffietafel met taart en koekebrood. Het gezellige kerst- en  paasfeest vieren we met een lekker maar schappelijk feestmenu. Daarnaast hebben we de vrolijke carnavalsviering, bingo, interessante voordrachten en de jaarlijkse viering van de jubilarissen en de 80-, 85-, 90- en 90+ jarigen die in de bloemetjes worden gezet.

Crea, sport, …

Onze creatievelingen  van OKRA CREA komen maandelijks samen  op de crea-namiddag elke derde maandag van de maand om 13 uur 30 in het Parochiaal Centrum op de Markt. Ze kunnen zich uitleven in het maken van allerlei mooi  handwerk, breien, juwelen, bloemschikken, enz… Info bij Rita Van Der Linden  tel. 055/42 49 80 of lvwrvl@skynet.be.

De jongere generatie voelt zich vooral aangetrokken tot de sportieve mogelijkheden  bij OKRA SPORT. Dit jaar staan er 16 themawandelingen en 16 fietstochten op het programma.

Regionale Omnisportdag 

Op 3 april hebben we de Regionale Omnisportdag die dit jaar doorgaat in Brakel in “De Rijdt”, van 10 tot 12 uur en van 13 uur 30 tot 16 uur.

  • Er zijn wandelingen van ± 7 kilometer  en fietstochten van 30 kilometer. Petanque en kubbspelinitiatie zijn voorzien in vóór- en namiddag, lijndansen om 13 uur 30.
  • Volledige dag : 16 € – inbegrepen: inschrijvingsgeld, koffie bij onthaal, ‘s middags  goed gevulde koude schotel en belegde boterhammen ‘s avonds.
  • Enkel namiddag: 6 € – inbegrepen: inschrijvingsgeld, onthaal, belegde boterhammen ’s avonds.
  • Drank ter plaatse te betalen.
  • Inschrijven ten laatste 27 maart bij Vic Beetens 055/42 19 58 of vic.beetens@skynet.be.
  • Iedereen is van harte welkom. Men is verzekerd bij inschrijving en na storting van het inschrijvingsgeld.

Daguitstap naar Passendale 

Dit jaar gaat onze jaarlijkse daguitstap naar Passendale  door op 17 juni  als interessante aanvulling en vervolmaking van  onze Ieper-uitstap van vorig jaar.

Met  filmprojectie over tunnels en loopgraven, vrij bezoek aan het Memorial Museum, geleid bezoek aan commandobunker in Zandvoorde en bezoek aan het Tyne Cot  Cemetery .

De vele mogelijkheden, die we onze leden kunnen aanbieden, zijn aantrekkingspunten om nieuwe mensen te leren kennen en onze OKRA-vrienden te ontmoeten. Hierdoor bieden zich meer en meer nieuwe leden aan, die we met open armen ontvangen.

We danken zeker de vele vrijwilligers en de leden die hun spontane hulp aanbieden, want zonder hen kunnen we dit alles niet verwezenlijken.

Bron : www.tbrakelt.be