Nieuwjaarsreceptie in Hondenschool Me and My Friend in Brakel

07-01-2015 10:26

 

afgelopen weekend werd er een glas geheven in Hondenschool Me and My Friend op het nieuwe jaar
Véronique bezorgde 't Brakelt.be een mooie tekst en foto

 

“Beste instructeurs en leden,

Bedankt om hier vandaag aanwezig te zijn om samen met ons het nieuwe jaar in te zetten.We wensen jullie allen een gelukkig en gezond 2015 met vooral veel knuffels en trainingsplezier met jullie viervoeter.

We vieren deze week niet alleen het nieuwe jaar maar ook ons 3-jarig bestaan, op 8 januari.

Ik herinner mij nog goed hoe het allemaal begon als een grote droom, met 5 autobanden en 7 honden waarvan er 5 van ons waren…. Een week later was het aantal verdubbeld en na 6 maand hadden we 100 leden.

Nu 3 jaar laten zijn we trots te kunnen zeggen dat de club 307 leden telt en 3 disciplines onder St.Hubertus kan aanbieden, namelijk: Gehoorzaamheid, Ring en Agility. We zijn nu al één van de grootste clubs van België.

We zijn hier enorm fier op en danken alle instructeurs, helpende handen en onze trouwe leden van de club. Onze visie om kwalitatieve trainingen te geven met gebrevetteerde en ervaren instructeurs leidde tot dit succes.

Laten we dus met z’n allen klinken op het nieuwe jaar ! Santé.

Véronique De Smet
Me and my friend, Brakel”

Op de kalender van ‘t Brakelt, die u HIER bovenaan vindt, u alle 9 voor het publiek toegankelijke activiteiten van Me and my friend terug. Naast de gebruikelijke, verwachte activiteiten van een hondenclub, raad ik er graag twee aan :

  • op 19 april lentewandeling met barbecue
  • op 31 oktober halloweenwandeling én -fuif

Bron : www.tbrakelt.be