Nieuwe horecagids “Proeven van Geraardsbergen” voorgesteld

19-04-2016 11:06

Zaterdag werd de nieuwe horecagids Proeven van Geraardsbergen  voorgesteld. In de meer dan 100 pagina’s tellende brochure kan men  het horecalandschap van Geraardsbergen leren kennen. Het is de derde editie van de tweejaarlijkse brochure die de horecatroeven van de stad promoot.

In Proeven van Geraardsbergen wordt deze keer ook volop aandacht besteed het culinaire uitgangsbord van Geraardsbergen: de mattentaart. Een fotoreportage brengt het ambachtelijke productieproces van de Mattentaart, het gebakje dat met een Europees label is bekroond is , in beeld. Wie de brochure doorbladert, krijgt het ganse productieproces van koemelk waarvan de matten worden gemaakt tot het eindresultaat de smeuïge mattentaart te zien. Het taartje is overigens uitgebreid te proeven in een van de talrijke horecazaken die in de nieuwe gids zijn opgelijst.

De horecazaken zijn opgedeeld in vijf categorieën: Grote Honger, Kleine Hap, Logies en Cafés en Zalen.

Het handige formaat, de kwalitatieve afwerking en de rijke inhoud  van de gids zorgen ervoor dat  erg populair is bij bezoekers én bij inwoners van Geraardsbergen.

INFO

Horecagids gratis te verkrijgen in infokantoor De Permanensje op de Markt of downloaden via www.geraardsbergen.be

Bron : 9500news