Neos zoekt bestuur voor nieuwe Brakelse afdeling

02-02-2015 10:47

 

Eind vorig jaar was er de interessante lezing van professor Hendrik Cammu, die een volle zaal “een leven lang gezond” toewenste. Klik HIER voor het verslag. Afgelopen donderdag genoot ik mee van “Grimmige sprookjes”, waarover ik HIER een verslag schreef.

Maar wat is Neos precies ?

Netwerk van Ondernemende Senioren

Dokter Lieven Bauwens nam, als vrijwilliger van de voorlopige stuurgroep, het woord bij de aanvang van de bijeenkomst, afgelopen donderdagnamiddag in het KSA-lokaal. Hij werd afgelost door Freya Verwaeren, stafmedewerker van Neos.

Door lid te zijn van een vereniging verleng je je levensverwachting en verhoog je je geluk“, begon Freya. Daar waar Neos ontstond in de schoot van Unizo en Markant, groeide het intussen uit tot een alsmaar groeiende vereniging met 29.500 leden in 191 afdelingen, waarvan 40 in Oost-Vlaanderen.

De twee paradepaardjes van Neos zijn cultuur en vorming. Wat waar gemaakt wordt door een heel boeiend programma, waarover u alles leest op de mooie SITE. Maar ook beweging, ontspanning en gezelligheid zijn trefwoorden die de vereniging hoog in het vaandel draagt.

Met u ?

De nieuwe Brakelse afdeling van Neos is nog op zoek naar enthousiaste compagnie. Vrijwilligers die, gesteund door Freya en haar collega’s, de lokale programmatie opmaken. Daartoe wordt door de vermelde stuurgroep op 9 februari, om 10 uur, een werkvergadering ingericht, ook in het KSA-lokaal.

 

Bron : www.tbrakelt.be