Nagenieten van het kick- en thaiboksgala

12-03-2014 10:39
 
‘Hierbij een ‘kort’ verslag van ons kick- en thaiboksgala van vorige week zaterdag in Michelbeke.’
Met dank aan Tom Premereur !
 
‘In totaal hadden wij 15 kampen volgens de regels van K1 en Muay Thai op het programma staan. Bij K1 mag je niet iemand vasthouden om op de grond te werpen of knieën te geven, je moet onmiddellijk weer loslaten. Bij Muay Thai mag dit wel.
 
5 van onze eigen leden kwamen deze avond ook in actie.
 
Steffen en Kevin
 
Voor Steffen Snoeck uit Zwalm was dit zijn allereerste kamp. Maandenlang heeft hij getraind voor dit event en hij is hiervoor 8 kg afgevallen. Zijn conditie was dan ook bijzonder goed. Op techniek zullen we verder werken, eenmaal deze in orde zit hebben wij een nieuw talent bij.
 
Vervolgens kwam Kevin S in actie. Kevin was jaren geleden een supertalent bij ons en is sinds vorig jaar opnieuw gestart met trainen. De kamp is goed verlopen, maar door een week ziek te zijn zat de conditie niet goed. En zonder goede conditie kan je ook uw spel niet maken. Volgende keer beter.
James en Wesley uit Ronse
 
Na de pauze kwam James Vandergeynst uit Ronse in actie. James Vandergeynst had een rematch tegen Lucas Van Hessel, een hele sterke tegenstander van Team Bushido. Beide hebben een prachtige kamp gevochten, waarbij Lucas uiteindelijk op punten gewonnen heeft.
 
Naar het einde van de avond toe kwam Wesley Leclercq uit Ronse in actie in zwaargewichten klasse. Spijtig genoeg was de tegenstander veel groter dan Wesley en heeft hij zijn lengte goed gebruikt tegen Wesley. Met als gevolg dat Wesley ook niet echt in zijn techniek kon komen en verloren heeft op punten.
Denny Dormont uit Brakel !
 
Als main event kwam Denny Dormont uit Brakel in actie. Zijn vele supporters hebben kunnen zien hoe Denny er klaar voor was. Denny is blijven doorgaan gedurende drie ronden van 2 minuten met als gevolg een verdiende overwinning. De vele supporters die mee komen kijken zijn naar hun held hebben waar voor hun geld gekregen.
Bekende Vlamingen
 
Deze avond bracht prachtspektakel met veel ambiance en veel gekende gezichten. Junior Bauwens heeft de beker uitgereikt voor de dameskamp die gewonnen werd na KO door Roxy Bernhad van Liederkerke Muay Thai. Herman en Alexander De Croo hebben de bekers uitgereikt bij de kamp van Wesley Leclercq. Ook zij zagen dat het goed was en zullen volgend jaar zeker terugkomen.
Ook voor u ?!
 
Willen jullie graag zelf kennismaken met deze spectaculaire sport, dan ben je steeds welkom op onze trainingen te Holenbroek 9A in Opbrakel. Deze trainingen hebben voornamelijk een recreatief karakter en worden zowel door mannen als vrouwen beoefend. Elke training bestaat uit een stevige opwarming met zowel kracht-, conditie- en leningheidsoefeningen gevolgd door oefeningen op techniek. Discipline en ontspanning staan voorop in de club.
 
De jeugdtrainingen van 6 tot 12 jaar gaan elke dinsdag door van 18 uur 30 tot 19 uur 30. De trainingen van 12 tot 72 jaar gaan elke dinsdag en donderdag door van 19 uur 30 tot 21 uur 30.
 
Geïnteresseerden kunnen steeds kennismaken met de trainingen en de sport tijdens 2 gratis proeflessen. Voor meer info kan je steeds contact opnemen via mail op tom.premereur@reo.be.’