N-VA trakteert pendelaars op chocolade voor Valentijn

13-02-2015 16:32

 Station Geraardsbergen

 

Tradities zijn er om in stand te houden en dus was N-VA Geraardsbergen ook op Valentijn 2015 weer trouw op post om chocolaatjes uit te delen aan de stations van Geraardsbergen en Viane-Moerbeke. “De feestdag van de geliefden is het uitgelezen moment om een liefdevolle, positieve en hartverwarmende boodschap te brengen en te tonen dat N-VA een actieve partij is die niet boven, maar tussen de mensen staat. Bovendien is het een ideale aangelegenheid om ons oor te luister te leggen bij de burger. Zeker nu er heel wat commotie is rond het nieuwe vervoersplan van de NMBS”,  stelt gemeenteraadslid Ilse Roggeman.   

Acht jaar op rij

N-VA Geraardsbergen voert de Valentijnactie al sinds 2008. Het is dus al het achtste jaar op rij dat N-VA de ochtendlijke pendelaars op 14 februari op een smakelijk geschenkje trakteert.

 “In het verleden kregen we steevast positieve en leuke reacties op onze actie en dus staan onze lokale mandatarissen en bestuursleden elk jaar met plezier eens extra vroeg op om openlijk hun liefde te verklaren”, vertelt fractieleider in de gemeenteraad Johan Piron. “Extra fijn is dat mensen dit niet als een goedkope stunt beschouwen, velen weten intussen al dat we er zullen staan. N-VA wil geen partij zijn die slechts onder het volk komt als er naar stemmen moet gehengeld worden.”


 Station Viane-Moerbeke