N-VA blikt terug op succesvolle nieuwjaarsreceptie

01-02-2016 18:44

Zottegem kleurde geel-zwart op 29 januari met de komst van Vlaams minister-president Geert Bourgeois naar de Arrondissementele N-VA-nieuwjaarsreceptie in Zottegem. Met liefst 500 aanwezigen maakte de organiserende afdeling in Zottegem er een absoluut succes van.

Ook enkele mandatarissen en bestuursleden van N-VA Geraardsbergen waren aanwezig om samen met minister-president Bourgeois te klinken op 2016, waaronder Ilse Roggeman (foto).

De gasten werden getrakteerd op een inspirerende speech van de minister-president. Hij blikte terug op een bewogen jaar met ongeziene uitdagingen. "2015 was ook het jaar waarin de kracht van verandering op vele vlakken vorm kreeg." Daarnaast maakte Bourgeois duidelijk dat voor N-VA het communautaire zeker niet begraven is. 

Tot slot dankte hij de talrijke N-VA’ers om de partij overal in Vlaanderen uit te dragen en wenste hen veel volharding en doorzettingsvermogen.

 

Johan Duyck (arrondissementeel voorzitter): “Geert weet onze mensen een hart onder de riem te steken en weet enthousiasme op te wekken voor het project van onze partij. Wat mij betreft is ons opzet helemaal gelukt.”

Na de toespraken was het tijd om het glas te heffen op 2016. Vergezeld van een hapje en een drankje en een streepje live muziek werd nog tot diep in de nacht nagekaart en gedanst.