Milk Inc. & 2 Fabiola delen podium VIJFHOEKfeesten TOLLEMBEEK

29-03-2014 10:51
 
De voorbije weken rommelde het in de media tussen Regi van Milk Inc. en Pat Krimson van 2 Fabiola. Maar deze zomer wordt tijdens de VIJFHOEKfeesten in Tollembeek de strijdbijl begraven. 2 Fabiola zal op zaterdag 16/08 immers de 3M8S vervangen en dus het podium delen met Milk Inc. 
3M8S met Idool-finalisten Dean, Kevin en Dennis stoppen ermee omdat de leden het te druk hebben met andere projecten. En dus moesten de VIJFHOEKvrienden op zoek naar een waardige opvolger voor deze sympathieke boysband. Een rondvraag op de facebookpagina van de VIJFHOEKfeesten leverde heel wat interessante voorstellen op. Uiteindelijk koos de organisatie voor 2Fabiola. Na hun doortocht in de Eurosongselectie zijn ze immers helemaal terug van eigenlijk nooit weggeweest met hun oorwurm ‘She’s After My Piano’. Al een aantal weken kamperen ze in de hoogste regionen van de hitparade en half augustus slaan ze hun tenten dus op in Tollembeek. Hits als ‘Lift U Up’, ‘I’m On Fire’, ‘Freak Out’ en ‘Flashback blijven na 20 jaar even fris klinken en zullen op 16/08 de basis vormen van een stevig dansfeestje in hartje Tollembeek. Die avond beklimmen ook Airforce 7, Jessy & Milk Inc. het podium. Een dagje eerder op vrijdag 15 augustus zijn er live-optredens van onder meer Sergio, Christoff & Lindsay & De Romeo’s.
Optredens van de VIJFHOEKfeesten vinden plaats op het sportcomplex van Tollembeek. Tickets kunnen besteld worden via www.vijfhoekfeesten.be