Leerlingenraad in het Karmelieten

15-03-2016 11:11

Een tijdje geleden werden in het Karmelieten democratische verkiezingen, met een heuse kiescampagne, georganiseerd voor de leerlingengeleding van de schoolraad. Het kiespubliek bestond uit alle leerlingen van de secundaire afdeling en meer dan tien jongeren stelden zich kandidaat om de medestudenten van het Karmelieten te vertegenwoordigen in dit overlegorgaan. Naast Emile Vogels (die al in de schoolraad zetelt) werden nog twee leerlingen verkozen : Elise Devaux en Bram De Glas.

Zoveel engagement van al deze jongeren mag echter niet zonder beloning blijven, en daarom vormt de totale groep vanaf nu de leerlingenraad van het Sint-Jozefsinstituut : (vlnr.) Arne Vermeiren, Kwinten De True, Ares Goossens, Charles Gosselin (secretaris), Michiel Larmuseau (voorzitter), Lisa D’hoore, Laura Roofthooft, Elise Devaux, Nathan Surdiacourt, Emile Vogels, Bram De Glas en Tijl Pauwels.

 Hun enthousiasme kan alvast niet stuk en daarom verheugen wij ons op een intense en productieve samenwerking die de kwaliteit en het welbevinden in het Karmelieten alleen maar ten goede kan komen.

Bron : 9500news