Kevin Grossard, kandidaat prins carnaval Brakel 2015

03-09-2014 09:08

 

Brakel maakt zich op voor de allereerste prinsenverkiezing, die zal doorgaan op 6 december in de polyvalente zaal van onze sporthal De Rijdt. En wat zou een verkiezing zijn zonder kandidaten ? Op sinterklaas zullen Tom en Kevin het tegen elkaar d opnemen …

Maar tot die tijd zijn ze uiteraard ook heel wat van plan, waarvan u op uw Brakelse goed-nieuws-site op de hoogte zult gehouden worden. Maandag stelde ik u al Tom Stevens voor, HIER. Vandaag is zijn opponent, Kevin Grossard aan de beurt !

Kevin

Met zijn 25 jaar is Kevin 11 jaar jonger dan Tom. Kevin leeft een onbezorgd, want ongebonden leven. Wie weet levert carnaval Brakel hem wel een goed lief op, die een kandidaat prins carnaval wel ziet zitten ?

Kevin is een erg sportieve jongeman. Getuige daarvan zijn de volgende sporten die hij in zijn vrije tijd beoefent : voetbal (bij de Kruisstraat), fietsen, minivoetbal én lopen. Hij mag dan wel in Sint-Lievens-Houtem wonen, zijn vrije tijd brengt hij bijna uitsluitend in ons Brakel door. Twee van zijn vurigste supporters zullen wel zussen Soraya en Sandrine zijn.

 

Bron : www.tbrakelt.be