KA Geraardsbergen ‘TEGEN DE STERREN OP’ in Galmaarden

22-03-2016 10:06

Donderdag hebben de leerlingen van 6 Verzorging van het KA Geraardsbergen voor een groot feest gezorgd in zaal Willem Tell te Galmaarden in het kader van hun geïntegreerde proefproject.

Het begon met een gesprek in oktober tussen mevrouw Annelie Deteye ,verantwoordelijke thuisdiensten en Coördinator Zorgnetwerk OCMW Galmaarden en mevrouw Anne De Vos mentor van het project en leerkracht van KA Geraardsbergen.

 Het idee werd geopperd om in het dorpsrestaurant “Resto Plus” in de zaal Willem Tell, tijdens de maandelijkse bijeenkomst van de inwoners uit Galmaarden-Tollembeek-Vollezele, de randanimatie te verzorgen.

 Het idee werd doorgepraat met de leerlingen en vrij vlug hadden we een enthousiaste groep leerlingen die er wouden voor gaan. “Tegen de sterren op” was de rode draad in de namiddag.

Verschillende items kwamen aan bod, Nathalia versus Nathalia, Thriller met Michael Jackson, Nathalie Meskens kan alles, Slongs Dievanongs, The Voice, Ian Thomas en Maggy De Block, modeshow met futuristische kledij van recyclagematerialen, … kortom een heuse show die op een heel groot applaus werd onthaald door het aanwezige publiek.

Zowel de inwoners van Galmaarden en omstreken, de medewerkers van het OCMW, als de betrokken en tevens trotse leerkrachten hebben kunnen genieten van een supergeslaagd samenwerkingsproject.

Bron : 9500news