Jeugdboekenmaand in Brakelse bib

25-02-2020 20:50
Heel wat Brakelse klassen maakten prachtige kunstwerken en stellen die tentoon in de bib. Ze kunnen een mooie prijs verdienen. Het publiek kan meestemmen. Vraag een stemformulier aan de balie!
Op zaterdag 21 maart, om 11u, brengt Theater Spoor 6 een bijzondere theatervoorstelling ‘Miro de museummuis’. Met liedjes, muziekjes en verrassende verhalen achter de verbazende kunst. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
Op woensdag 11 maart, tussen 14 en 16u, kunnen kinderen van 6 tot 8 jaar kunstig knutselen, samen met kunstjuf Virginie.
Op woensdag 25 maart, tussen 14 en 16u, laat Artforum kids van 9 tot 12 jaar de wijde wereld van de digitale videokunst ontdekken. Stap per stap geven ze vorm aan een mysterieuze audiovisuele show vol kleuren en silhouetten.
En dan is er nog de leeswedstrijd. Tijdens de Jeugdboekenmaand wordt lezen beloond. Hoe meer gelezen boeken, hoe meer kans op een mooie extra prijs! Voor alle jonge lezers en nog-niet-lezers.
De workshops en theatervoorstelling zijn gratis, maar vooraf inschrijven is wel gewenst: 055 42.12.45 of bibliotheek@brakel.be
(Bib Brakel)