Infoavond knie- en heuppijn

16-09-2015 10:20

 

Om zijn huidige én toekomstige patiënten nog beter te informeren organiseert de dienst orthopedie van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis (campus Geraardsbergen) op donderdag 24 september 2015 een gratis infoavond rond knie- en heuppijn.

In de wereld van orthopedie, het specialisme dat de letsels aan de beenderen, de gewrichten, de spieren en de pezen behandelt, is er de laatste jaren een ware revolutie aan de gang. Zeker op gebied van heelkunde: kijkoperaties, breukbehandeling, plaatsen van heup-, knie- en schouderprothesen al dan niet met behulp van computer of navigatie, … Onze orthopedisten volgen deze evoluties op de voet, evalueren ze en passen ze – indien waardevol – graag toe.

Tijdens deze infoavond geven de orthopedisch chirurgen u graag inkijk in de mogelijke oorzaken van knie- en/of heuppijn. Hoe deze verholpen kunnen worden? Hetzij operatief, hetzij conservatief (advies, brace, gips, kinesitherapie, medicatie). Welke behandelingen zijn noodzakelijk? Op deze en nog meer vragen trachten we u een oplossing te bieden deze avond. Iedereen welkom!

 

Praktisch

 

 

Koetshuis

Abdijstraat 10, Geraardsbergen

 

24 september 2015

 

20:00

 

Inschrijven is GRATIS  en kan tot 21/09/’15 via Katrien Vangeyte (PR Manager Medische Staf):

E katrien.vangeyte@asz.be

T 053 76 68 97