Hilarische eindejaarsconference en meer

29-12-2014 12:55

 

Daarvan waren een 80-tal toeschouwers getuige in de polyvalente zaal van onze sporthal. Davidsfonds Brakel-Lierde was er in geslaagd cabaretier Karel Declercq te strikken voor zijn zowaar 3.000 optreden …

NMBS

ofwel, volgens Karel : “de Nationale Maatschappij der Bestendige Stakers”

en andere hete hangijzers uit 2014

Zwarte piet, de gasboetes (filmpje), Maggie-arts zonder grenzen, premier Charles Michel (filmpje), Rode Duivels, de Ice Bucket Challenge … ze passeerden allen de revue, net als het koningshuis met de oude en de nieuwe koning.

maar ook het verleden, met het beste uit 3.000 shows

Of wat te denken van Wilfried Martens-Miet Smet (filmpje), het duet tussen Bertje Anciaux en Caroline “nooitgegeneerd“, Verhofstadt, Di Rupo en meer recent De Wever ;-)

lokale toets

Helemaal grappig werd Karel door vele aanwezigen te betrekken in zijn hulde en/of ironie. Bruno De Vos werd tot honderdmaal bedankt. Voorzitter Patrick Maroye, Bernard Deprez, Vic Beetens en vrouwtje Lucie gehuldigd, alle aanwezige politici, ze passeerden veelvuldig in het komische (jaar)overzicht. Net als onze voetbaltrots, cheerleaders Nancy en Ann, modellen Marijs en Stefaan … Karel had zich goed van tevoren geïnformeerd !

Davidsfonds, bedankt voor de toffe organisatie, wat mij betreft mag het een jaarlijkse traditie worden op ‘t einde van ‘t jaar …

 

Bron : www.tbrakelt.be