Help daklozen een handschoentje verder

22-11-2014 10:41

 

Het wordt alsmaar kouder, dat voelt iedereen. De studenten dragen hun nieuwe mutsen en de bompa’s hun échte wollen sokken die ze uit de kast weten te toveren! Het gevoel om samen gezellig rond het haardvuur te zitten ontbreekt hier natuurlijk niet, toch? Maar misschien is dit alles toch niet zo vanzelfsprekend. Vele daklozen in Gent voelen dat ze een extra laagje zeker kunnen verdragen. Alleen is dit voor hen niet zo’n evidentie.

Samen met een vriendin groeide daarom het idee onze handen uit de mouwen te steken en een kleinschalige inzamelactie voor deze mensen op poten te zetten. Heb jij nog oude sjaals of mutsen die toch al jaren op dezelfde plaats liggen of zijn er sokken die je toch niet meer aandoet? Dan is NU hét moment er een dakloze gelukkig mee te maken.

WAT ZOEKEN WE?

Warme mutsen, sjaals, handschoenen, sokken, … Kleine dingen die veel warmte geven, dit voor mannen, vrouwen én kinderen!

WAAR NAAR TOE?

  • OF bij één van ons op kot (waar we alles verzamelen, beide gelegen in centrum Gent – adressen via privébericht)
    OF op ieder moment van de dag dat jullie ons tegen het lijf lopen
    OF op afspraak kan ook natuurlijk
    OF in Brakel thuis!

In samenwerking met vzw De Tinten, dat zich al jaren intensief inzet voor deze doelgroepen, komt dit alles bij de juiste mensen terecht!

Alleszins 1.000 maal bedankt, of jullie ons nu helpen of niet!

Leni Linthout & Lop Vansteenbrugge

0487/01 42 98
Kunnenberg 31

 

Bron : www.tbrakelt.be