Gevarieerd programma op het voorbije ACV-ledenfeest

27-02-2014 11:17
Vorige zaterdag ging opnieuw het jaarlijkse ledenfeest van het ACV door. De meer dan 150 aanwezigen werden ontvangen met een gratis aperitief, aangeboden door de plaatselijke ACV-afdeling.
Na het welkomwoord door voorzitter Haegeman Jean-Paul was het de beurt om de feestavond in te zetten, met als gastspreker Luc Henau. Luc, die afkomstig bleek te zijn uit Opbrakel, is directeur van GTB-Vlaanderen, een organisatie die zich inzet om mensen te begeleiden om terug hun weg te vinden in de maatschappij. Een uitdagende en tevens voldoening schenkende opdracht, omdat er met mensen aan werk geholpen worden, die door allerlei omstandigheden op de sukkel geraakt zijn.
 
eretekens !
Na deze toespraak werd de feestmaaltijd opgediend. Het hoofddoel van deze avond is uiteraard de uitreiking van de eretekens aan de leden.  Omwille van hun vele jaren trouw aan hun vakbond  te beginnen met 25 jaar lidmaatschap, vervolgens 35, 45, en zo verder …
Dit jaar eindigden we de reeks met Leyman Germain die dit jaar maar liefst zijn 70ste jaar lidmaatschap mocht vieren. Germain voelde zich nog sterk genoeg om persoonlijk zijn aandenken af te halen. Een dikke proficiat aan deze trouwe leden.
Tussendoor werden de aanwezigen vermaakt met het traditionele Bingo-spel.
 
Na deze gezellige avond is iedereen voldaan terug huiswaarts getrokken in de hoop er volgend jaar terug bij te zijn.
 
Bron : www.tbrakelt.be