Geraardsbergse bands strijden voor De Kleppe

17-12-2014 11:12

 

Na twee jaar is het weer zover, Battle of The Bands zal op 19 december terug plaatsvinden. Het is een muziekwedstrijd voor jong, opkomend talent. De wedstrijd gaat door in Jeugdcentrum De Spiraal, nadien  organiseert Jeugdhuis De Ressort een afterparty. De opbrengst van dit alles gaat integraal naar het goede doel.

 

Het evenement start om 18u, dan zal Cravin Sins de muziekwedstrijd openen. Dit gevolgd door Sofie, Afro Belgians en Sobek. “Achteraf zullen Epic Panda, Freaquency, Oliver V en Brains off zorgen voor een spetterende fuif, Jungle For Life” verklaart Kristof De Clercq. Tijdens beide evenementen zal tal van randanimatie aanwezig zijn ten voordele van De Kleppe.

 

Dit jeugdcultuurproject is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Jeugdcentrum De Spiraal, Midipass en  Jeugdhuis De Ressort. Dit alles ten voordele van Music for Life, waarbij men heeft gekozen om het geld te doneren aan ‘De Kleppe’. Deze organisatie maakt werk van een innovatief en  betaalbaar vakantie- en ontspanningsaanbod voor mensen met mentale, fysieke en sociale beperkingen en voor mensen in armoede.