Fototentoonstelling 'Incredible India'

12-06-2019 23:38

 

Carine Gillis volgde verschillende opleidingen fotografie en won reeds meerdere prijzen bij tentoonstellingen van fotoclubs. Carine is adoptie-ouder en reisde al 4 maal mee naar India om haar kinderen en hun familie te bezoeken, maar ook om prachtige foto's te maken van het leven in India.

Na elke reis maakt ze met veel plezier een fotoboek waar iedereen kan op intekenen. Het blijkt echter elke keer een moeilijke opdracht voor haar om een keuze te moeten maken uit de duizenden foto's die ze elke reis opnieuw in India weet in te blikken.

Ondertussen heeft ze reeds een prachtige collectie foto's verzameld van het dagelijkse leven van vele Indiërs. Ook memorabele shots van onze kinderen in onze projecten en hun familie ontbreken niet! 

We zijn dan ook blij en fier dat Carine een fototentoonstelling "Incredible India" organiseert in het Monasterium Mariakluizen, Keiweg 1 te 9660 Brakel (Zegelsem) waar u terecht kan elke zaterdag en zondag van 16 juni tem 4 augustus 2019 telkens van 14u30 tot 17u00. De inkom is gratis.

Een aanrader voor elk die houdt van fotografie, maar ook voor wie het échte leven in India wil ontdekken. 

Onze oprechte dank aan Carine, die altijd in de weer is om te fotograferen en haar foto's te delen met wie er om vraagt. Een dikke proficiat met de tentoonstelling, het zal zeker de moeite waard zijn!

(gudc)