Fifty-One International Geraardsbergen zet nieuw werkingsjaar in en blikt tevreden terug

17-01-2016 10:16

 

Tijdens de 744 ste statutaire vergadering van de serviceclub Fifty-One International die plaatsvond in het Abtenhuis werd het nieuwe bestuur voorgesteld. Dit werkingsjaar ziet de dagelijkse leiding er zo uit: Voorzitter: Jan De Pril , Past-Voorzitter: Kurt Bacro , Ondervoorzitter: Patrick Condijts , Secretaris: Bart Peysmans , Penningmeester: Guy De Schrijver en Protocolchef: Hugo De Mulder.

De club verwezenlijkte terug heel wat in 2015. Zo was er “De dag in de zoo” waarbij 60 kansarme jongeren de Antwerpse dierentuin mochten bezoeken. De 51-club gaf ook steun aan de Vriendenkring van het Koninklijk Atheneum die met dit geld op hun beurt op school ook kansarme kinderen helpen .

Verder was er ook het “Leren leren”, het samenwerkingsverband met de Stedelijke Muziekacademie, een kunstenproject rond de reuzen waar de lokale serviceclub meehielp met het dragen van de kosten.

Ook “De Kleppe” mocht voor de aankoop van een tillift van de club een bedrag ontvangen en ze steunden ook de welzijnsschakel “Steksken”.

Ook de 3 jarige Scout uit Ninove werd financieel geholpen. Dit ventje werd getroffen door een hartaandoening waardoor een harttransplantatie op zeer korte termijn levensnoodzakelijk is.

Bron : 9500news