Eerste van zes lenteshows in Feestcomplex Europa

12-03-2014 10:35

25 jaar bestaat Feestcomplex Europa in Parike intussen. En 2014, dit jubileumjaar, gaan ze niet onopgemerkt laten voorbij gaan. De eerste dag van de Lenteshow loste alvast ieders verwachtingen in !

de zaal goed gevuld

  • OKRA Vichte, die met 67 leden aanwezig waren (één derde van het totale ledenbestand van 210)
  • OKRA Haasdonk, met 35 leden
  • LBG Serskamp, met vele tientallen aanwezig
  • SBG Zwijndrecht, met 28 mensen
  • Groot Haaltert, veruit de grootste groep, met op één na 100 enthousiaste vrouwen

Voor de meesten was het niet de eerste keer, dat ze een show bijwoonden in Europa. Dat ze terug komen, is natuurlijk het beste bewijs, dat ze er zich amuseren 

showtime !

De presentator van dienst bracht er onmiddellijk de juiste sfeer in, met een grapje over twee nonnetjes, die elk op hun eigen, totaal verschillende, manier reageerden op ongepast gedrag van twee ongenode gasten …

Tussen de beide hoofdacts werden de toeschouwers vergast op verrassingsacts van twee ‘madames’ … of waren het toch heren ?

zus Lindsay

In het eerste deel mochten we genieten van vier nummers van de zus van Christoff, voor de gelegenheid gekleed in een erg mooi kleedje (oordeelt u zelf maar op onderstaande foto’s). Voor de kenners “deze nacht mag blijven duren”, “ik schenk jou een ster”, “een bosje bloemen” (voor alle aanwezige mama’s) en (het liedje, waarmee alles begon in 2008) “van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat”.

de Popkoning

Overbekend van het televisieprogramma HT&D deed de pop, Nico’tje, wat er van verwacht werd. Van het moment dat hij doodsangsten uitstond toen hij in de kast van de slaapkamer school, over de verschillende dieren in de dierentuin, oma’s aan de top, opa’s bovenop, ‘k heb mijn broek zien zakken in ‘t wc, ….

Christoff, top of the bill

Omdat er, tijdens zijn optreden, zo veel ambiance in de zaal was, vergat ik de namen van de gebrachte songs neer te schrijven. Dat de meesten, vooral vrouwelijke aanwezigen, speciaal voor deze internationaal gekende schlagerzanger gekomen waren, was duidelijk !

Ook tijdens de pauze, wanneer je met de artiesten op de foto kon, was Christoff de meest gesolliciteerde 

voor de nog geringe beschikbare plaatsen contacteer je best Europa via de website, HIER

Bron : www.tbrakelt.be