Een hele dag slapen in Viso Cor Mariae

24-03-2014 10:46
 
Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de leerlingenraad K43 een themadag op vrijdag 21 maart. Ook dit jaar maakten we het “gezellig”. In onze school wordt meestal hard gewerkt, maar het is ook belangrijk dat we samen fijne, leuke en gezellige momenten beleven.
toch niet slapen
Wie heeft daar immers geen deugd van? We spraken af dat de leerlingen “gezellig” gekleed naar school zouden komen. We dachten aan een pyjama, badjas, pantoffels, slaapmuts…. De lessen gaan gewoon door, maar er kan hier en daar wel iets aangepast worden.
film !
Tijdens de middagpauze eten we samen onze picknick (er zijn geen warme maaltijden die middag !). Er is muziek, we spelen gezelschapsspelletjes, er is lekkers te verkrijgen in onze wereldwinkel en er is ….. een dessertje (aangeboden door leerlingenraad K43). De leerlingen die zich inschreven, kregen om 15 uur hun stukje fruit vanuit onze Tuttifrutti-actie.
Om 16 uur maakten we het nog verder gezellig en hebben we een heuse afterschool-bioscoop georganiseerd. Na de film konden de leerlingen hun buikje vullen met een warme hotdog.