Een getekend reisverhaal in en rond de Boembekemolen

04-06-2015 10:24
 
Tekenen in de Boembekemolen, een cursus georganiseerd door De Wattenfabriek en Arpia vzw met de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen. Onder de bekwame, enthousiaste begeleiding van Vero Beauprez.
Over Vero lees je alvast veel meer op haar site.
de cursus
“We maken snelle schetsen en grote, tragere tekeningen van bomen, zomerbloemen, het stromende water, vergezichten, grote en kleine dieren,… en uiteraard van de molen zelf. Het landschap, de rustgevende natuur en de stilte rondom de Boembekemolen brengen je in de juiste sfeer om met een getekend reisdagboek te starten. Je maakt kennis met een waaier aan technieken en eenvoudige maar verrassende materialen. Alvast een creatieve start van je vakantie, want aan je getekend reisdagboek beleef je jarenlang plezier en anderen zullen er graag doorheen bladeren. Zorg voor een lunchpakket, dranken ter plaatse te verkrijgen. Breng zelf potlood, gom en balpen of fijne stift mee.”
meer praktische info
  • 3 dagen: woensdag 1, donderdag 2, vrijdag 3 juli 2015 telkens van 10 tot 16 uur
  • Code: 15136BR
  • 47 Euro (Standaard) – 13 Euro (Omnio of werkzoekenden)
  • de Boembekemolen, Boembeke 18 te Brakel
  • een schetsboek A4 ter waarde van 5 euro is in de cursusprijs inbegrepen. Lunchpakket meebrengen en potlood, gom en balpen of fijne stift. Warme en koude dranken kan je ter plaatse kopen. Inschrijven via www.vormingplus-vlad.be of telefonisch 054/41 48 02