Eén decennia lang “ACTIE4KIDS” (SCHOENENDOOSACTIE) in Brakel

24-12-2014 12:09

 

“Elke keer weer is het een zegen die overvolle paletten met schoenendozen uit Brakel te zien die vertrekken. Weer zoveel verschillende mensen die met een warm hart zich blijven inzetten om kinderen in de 3e wereld een schoenendoos vol spulletjes aan te bieden!

Opnieuw hebben veel individuele gezinnen en kinderen hebben meegedaan om een schoenendoos te vullen met toiletspullen, schoolspullen en speelgoed (soms iets van hun eigen speelgoed!).Ook hebben weer enkele scholen meegedaan.

Diverse mensen leverden gratis spulletjes voor in de dozen!

Eind november gingen er weer zo’n 300 propvolle dozen op transport naar kinderen in de derde wereld: een prachtig resultaat !

Ik zie de gelukkige kindergezichtjes al voor mij, u ook ???

Verschillende bedrijven uit de streek hebben de actie gesponsord om de 5,- € transportkosten voor vele dozen te dekken: dat is allemaal gelukt! Ook dat is een prima resultaat. Daarom willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om de volgende instellingen en bedrijven te bedanken voor hun sponsoring:

AVEVE tuincentrum De Wolf, Claery en Steven (Industrielaan); Decoratie Miserez, Deftinge; Dakwerken Masu-re, Deftinge; Apotheek Van Den Berghe, St. Martens Lierde; Apotheek Vogels te Geraards-   bergen, Joost Optiek gehoorcentrum Deftinge en Kris Machtelinckx te Deftinge.

Daarnaast natuurlijk veel dank aan de ouders, grootouders en kinderen van Brakel en omgeving die de realisatie van dit project mogelijk gemaakt hebben. In het voorjaar van 2015 zullen we u allen op de hoogte brengen van de aflevering van de dozen!”

Voor verdere info: Evangelische Christenen Brakel, p/a Henk van Dorp, Fel. Cauwelstraat 88, 9500 Geraardsbergen, tel. 054/41 84 45, vandorp.henk@telenet.be