Earth Hour: doof je licht voor het klimaat

11-03-2016 10:46

Earth Hour is een internationaal evenement dat huishoudens en bedrijven oproept om de verlichting en andere elektronische apparatuur in hun huis voor een uur te doven. Het WWF gebruikt deze actie elk jaar om een krachtige boodschap de wereld in te sturen: iedereen kan zijn steentje kan bijdragen in de strijd tegen de klimaatverandering.

 

Het stadsbestuur en Eandis doven op zaterdag 19 maart tussen 20.30 en 21.30 uur symbolisch een deel van de openbare verlichting op en rond de Markt. Het stadsbestuur roept inwoners en handelaars op om hetzelfde te doen en ook hun lichten te doven. 

 

Maar dat is niet alles. Dit jaar gaat Earth Hour de digitale toer op. We moedigen iedereen aan om sociale media, en vooral hun Facebookprofiel in te zetten. WWF zal voor Earth Hour 10 originele en gemakkelijke eco-tips delen via Facebook en Twitter. Deze tips kan je zelf toepassen en delen met je Facebookvrienden. Een week voor Earth Hour kan je jouw profielfoto aanpassen en zo je steun tonen! Volg Earth Hour via www.facebook.com/wwf.be

 

Meer info: Dienst duurzaamheid, 054 43 44 24, duurzaamheid@geraardsbergen.be