Drie maal goud voor slagerij De Koekelaere in Elst

08-10-2015 10:39
 
  1. beenham in de categorie ambachtelijke kookham
  2. provençaalse paté in de categorie ambachtelijk vleesproduct op basis van lever
  3. dikke bloedpens in de categorie ambachtelijk vleesproduct op basis van bloed (voor de gelegenheid begeleid door zelf bereide kweeperengelei)

Dat deze drie gerechten héél erg lekker zijn, weten en proeven de klanten van slagerij De Koekelaere dagelijks. Afgelopen werden ze nog eens extra getrakteerd op proevertjes van de drie winnende “gouden” gerechten …

de winnaars

Het team van slagerij De Koekelaere was één van de 157 deelnemers aan de wedstrijd Eurobeef 2015. Samen presenteerden ze niet minder dan 1.200 producten aan de vierkoppige jury, bestaande uit drie professionals en één enthousiaste gebruiker.

Pieter De Koekelaere, intussen al drie jaar in dienst bij zijn nonkel Eric, is terecht trots op de vele diploma’s, die slagerij De Koekelaere mee naar huis mocht nemen.

We namen deel met eerlijke, uiteraard zelf gemaakte producten, die hier dagelijks in de slagerij te koop zijn. Fierheid op ons vak straalt dan ook af op onze producten. Wist je trouwens dat de slagerij al sinds 1871 bestaat, en dat die destijds gestart werd door òòk een zekere Pieter De Koekelaere ?

slagerij De Koekelaere, Ommegangstraat 3 te Brakel-Elst 

Bron : www.tbrakelt.be