Doe mee aan de Kunstendag voor kinderen op zondag 16 november

23-10-2014 17:02

 

Schrijf zondag 16 november maar alvast in jullie agenda! Want dan vindt voor de derde keer op rij de Kunstendag voor Kinderen plaats, waaronder net als vorig jaar de vrijetijdsdiensten van Geraardsbergen maar al te graag hun schouders zetten. De derde editie van deze Kunstendag voor Kinderen vindt plaats in de Kunstacademie van 14 tot 18 uur.

 

Kinderen tussen 2 en 12 jaar kunnen er terecht voor verschillende activiteiten op maat van hun leeftijd. Stel zelf je programma samen met een ‘hoofdact’ en een van de vele workshops!

De allerkleinsten worden getrakteerd op de theatervoorstelling ‘Neuzen’ van Figurentheater DE MAAN, de 6- tot 9-jarigen kijken hun ogen uit tijdens de theatervoorstelling ‘Sprookjestroep’ of dompelen zich onder in het circusatelier terwijl de 9- tot 12-jarigen een workshop striptekenen volgen. Tussendoor kan je terecht bij enkele creatieve hoekjes die doorlopend te bezoeken zijn: een ceramiekhoekje, een teken- en knutselhoekje, een Kamishibaiverhaal, en nog zoveel meer…

 

Je kan doorlopend genieten van een heerlijke lollywafel bij een drankje!

 

De deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk, want de plaatsen zijn beperkt. Volzet = volzet!

Voor inschrijvingen en meer informatie kan je terecht bij  CC De Abdij (054-43 72 61 of info@de-abdij.be).