Dit weekend Carnaval Brakel

03-02-2017 12:11

Nog éénmaal slapen en dan is het zo ver, Carnaval Brakel 2017. Wij hopen om samen met jullie er een onvergetelijke dag van te maken. Het is voor ons ook niet aangenaam om mensen te moeten teleurstellen en te weigeren voor de reclamestoet, maar volzet is volzet.

Het Kindercarnaval zal vertrekken van Chalet 'De Rijdt' waar de inschrijvingen van de kinderen zal gebeuren vanaf 15u, om 16u begint dan de tocht naar de feesttent waar de kinderen worden opgewacht door de clowns Flippe' Fladder en Flo. Na deze show zullen de prijsuitreikingen voor het mooist verklede kindje, en de mooiste tekening plaatsvinden.
https://www.facebook.com/events/455691741485692/

Om 19u is het dan tijd voor de praalwagens van de carnavalsgroepen van in en rond Brakel om alles uit de kast te halen. Hier volgt een kleine opsomming om problemen te vermijden.

GELE ZONE 
Het opstellen van de Carnavalwagens zal hier gebeuren in de Nederstenkouter, de praalwagens zullen moeten inrijden via de Driehoekstraat, en dus niet via de Veldstraat.

BLAUWE ZONE
Deze plaats is voorzien voor het opstellen van de reclamewagens in de parkeervakken zodat de Carnavalwagens die van Zottegem komen kunnen passeren. Er zal een verantwoordelijke aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

RODE ZONE
Dit is het aangepaste parcours, deze zal vertrekken op het einde van de Driehoekstraat (aan café T'Duvelke) en zal zo via de Watermolenstraat, Neerstraat en Stationsstraat verder gaan om te eindigen in de Spoorwegstraat.

GROENE ZONE
Deze zone bevat het Stationsplein en Spoorwegstraat, hier eindigt de stoet aan het hoofdpodium waar een allerlaatste keer gedanst wordt. Dit podium bevindt zich naast de feesttent, in deze feesttent zal daarna hopelijk verder gefeest worden, hier vinden ook de inschrijvingen plaats van de carnavalsgroepen van 15u tot 18u.

Indien er nog vragen zijn mogen jullie zeker en vast contact met ons opnemen via de facebookpagina van Carnaval Brakel, of via carnavalbrakel@hotmail.com. Wij hopen jullie morgen allemaal te mogen verwelkomen.

(FB Carnaval Brakel)