Derde starterscafé in Geraardsbergen

07-09-2015 16:23

 

Op donderdag 24 september 2015 organiseert de stad in samenwerking met het starterscomité de derde editie van het starterscafé. Startende ondernemers zijn welkom om 20u in het Stadhuis op de Markt van Geraardsbergen.

Ben je nog niet gestart, maar heb je de ondernemerszin te pakken kom dan gerust een kijkje nemen. In deze derde editie start een ondernemersoket met de uiteenzetting van hun organisatie. Elke beginnende ondernemer komt in contact met het ondernemersloket, maar geraakt dikwijls niet wijs uit de papierstapel die men dient in te vullen. De sprekers proberen structuur te brengen in de nodige documenten en vergunningen als startende ondernemer.

Na dit infomoment wordt er tijd voorzien om bijkomende vragen te stellen. Uiteraard wordt er afgesloten met een drankje in het foyer. Dit netwerkmoment geeft je de kans om elkaar en de expert-ondernemers beter te leren kennen.

 

Heb je als starter al een vraag op voorhand voor het ondernemersloket of voor één van onze ervaren ondernemers? Stuur je vraag dan alvast door naar onze dienst economie: economische.zaken@geraardsbergen.be

 

Inschrijven voor deze derde editie kan via e-mail: economische.zaken@geraardsbergen.be of telefonisch 054 43 20 24.