Denderend Klein stelt editie 2014 voor met oa Johan Verminnen en Hannelore Bedert

12-06-2014 17:09

 

Veel volk in het Bruggenhuis in Overboelare voor de affiche voorstelling van Denderend Klein Stadsfestival, editie 2014.

Het wordt opnieuw een echt familiefestival met veel aandacht voor de allerkleinsten maar ook voor alle andere leeftijdscategorieën . Er zal, zoals elke jaar, een heel uitgebreid kinderdorp opgesteld worden met grime, springkastelen en allerlei spelletjes. De iets oudere kinderen kunnen bij Denderend Klein terecht voor een kennismaking met circustechnieken en er zijn diverse voorleesmomenten voorzien. Dit in samenwerking met de kunstacademie en de bibliotheek van Geraardsbergen. Kindertheater JEUK zorgt voor een interactief meespeeltheater.

Ondertussen kunnen de ouders uiteraard genieten van verschillende kleinkunstoptredens of gewoon genieten op één van onze terrassen.

“Dit jaar kiest Denderend Klein weer heel bewust voor een mix van jong aanstormend talent, artiesten die al iets langer in het vak zitten en enkele gevestigde waarden”, aldus Ives Van Cauwenberge van denderend KLEIN. Zo kan u op 28 juni 2014 de finalisten van de Nekka-wedstrijd aan het werk zien in het Abdijpark, komen Jacobond, Berlaen en Hannelore Bedert het beste van zichzelf geven.  Johan Verminnen zorgt voor een ongetwijfeld fantastisch optreden en doet het festival met  Stampen &  Dagen.

Denderend Klein hoopt jullie allemaal massaal te mogen verwelkomen! Kaarten: VVK: 8€ (Permanensje – CC De Abdij – tickets@denderendklein.be), ADK:8€

https://www.denderendklein.be

 

Bron : 9500news