Danslessen New Style voor Iedereen

17-08-2018 20:45
Het is volgens wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken bewezen, dat koppeldansen een ideale hobby is voor onze gezondheid, en overwegend positief, op vlak van zelfvertrouwen, assertiviteit, conditie, lenigheid, sensualiteit, sociale contacten en zoveel meer . Bovendien zo moeilijk is het niet, iedereen kan het leren als de wil aanwezig is.
Ben je het beu aan de kant te staan bij eender welke dance party of voelt je het kriebelen bij het beluisteren van muziek ? Ben je op zoek naar een leuke hobby ? Voelt u zich alleen, te jong voor dit of te oud voor dat ? Zet de eerste stap en kom naar de vrijblijvende initiatie .

De  cursus Style & Trendy die start op 17 september 2018 staat open voor alle leeftijdsgroepen. Je kunt er zowat alles leren wat met een partner gedanst wordt. Het programma is uniek in vele opzichten. Zowel partydansen, standaard en Latijnse dansen komen aan bod en je leert er elke dansstijl in een prettige en ontspannen sfeer en onder professionele begeleiding . Geen enkele danservaring of voorkennis is vereist !

Start to dance with Happy Dance Brakel!
Start maandag 17 september 2018 om 20 u
In Viso Cor Mariae Kasteelstraat 44 Brakel
Bij deelname of vragen graag een seintje vooraf

info : Tel.02 411 79 11 hdbrakel@telenet.be www.happydance.be facebook.com/happydancebrakel
(gudc)