Cindy Erregat wordt voorgedragen als zorgmedewerker van het jaar voor de Health en Care Awards.

13-04-2018 16:11

Één van de 3 genomineerden ‘ZORGMEDEWERKER VAN HET JAAR’  is CINDY ERREGAT van VULPIA RESIDENTIE HET NEERHOF!
STEM NU en maak ONZE COLLEGA tot ZORGMEDEWERKER VAN HET JAAR!!!
https://www.health-care.be/nl/Awards-nominaties/zorgmedewerker
Cindy heeft binnen onze instelling een heel moeilijke periode doorgemaakt. Desondanks blijft zij niet bij de pakken zitten. Integendeel! ZIJ heeft NIEUW LEVEN in onze instelling en animatie geblazen. HAAR ENTHOUSIASME EN INZET waarmee zit dit elke dag doet, met een brede glimlach voor onze bewoners, werkt ook aanstekelijk voor andere collega's. Zonder haar zou onze instelling er minder fleurig uitzien!
Ze is ZEER GEDREVEN en werkt mee aan een positieve beeldvorming van onze instelling. Met haar kan je vooruit! Geen enkele uitdaging staat haar in de weg: zoals een 24-urenloop voor het goede doel of een kerstmarkt op het dorp.
Naast een HART VOOR ANIMATIE heeft ze vast en zeker ook een GROOT HART VOOR ZORG! Met het hart op de juiste plaats en vanuit haar diploma binnen de gezinswetenschappen, tovert ze menige stralende gezichten binnen onze instelling. Ze heeft een goede band met de zorgcollega’s en bewoners. Dankzij haar komen er nog meer bewoners onze activiteiten bijwonen!
ZIJ verdient het om eens in de bloemetjes gezet te worden. Dit willen we graag via deze Award ook verwezenlijken. ZIJ is het VOORBEELD voor vele medewerkers binnen de zorg!
Je kan je stem elke dag opnieuw uitbrengen tot 20 april!
De officiële uitreiking vindt plaats op 25 april tijdens HEALTH&CARE.
(gudc)